Είμαστε κατάστημα με Ναργιλέδες στην Αθήνα και κάνουμε αποστολές στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

About us

Είμαστε μια ομάδα παθιασμένη με το ταξίδι του Ναργιλέ, και σκοπός μας είναι να μετατρέψουμε αυτό το πάθος σε μια εμπειρία ζωής.

Τι κάνουμε στον κόσμο του Ναργιλέ?

Το πάθος μας για τον Ναργιλέ

Δεν είναι χόμπι. Δεν είναι συνήθεια. Δεν είναι εθισμός.

Ο Ναργιλές είναι πάθος. Είναι αφοσίωση. Είναι τρόπος ζωής.

Ο ναργιλές είναι κάτι περισσότερο από μια απλή συνήθεια καπνίσματος. Είναι μια ολόκληρη παράδοση. Μια δραστηριότητα που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Μια φιλοσοφία που ανάγεται σε τρόπο ζωής για πολλούς ανθρώπους του δυτικού κόσμου. Και αυτήν επιδιώκουμε να μοιράσουμε σε όλη την υφήλιο μέσα από τα προϊόντα μας.

Είμαστε μια παθιασμένη ομάδα ειδικών στο ναργιλέ που φιλοδοξούμε να ξεπεράσουμε κάθε σύνορο και να μοιραστούμε την αγάπη και τις γνώσεις μας για αυτή την αγαπημένη δραστηριότητα καπνίσματος, διαθέτοντας ποικιλία προϊόντων, αξεσουάρ Ναργιλέ αλλά και καπνό για ναργιλέ που ταιριάζουν σε κάθε προσωπικό γούστο και αισθητική.

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να φέρουμε κοντά σας μια ξεχωριστή καπνική εμπειρία που θα σας προσφέρει ιδιαίτερες στιγμές μαζί με όσους επιλέξετε να τη μοιραστείτε.

Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει για εσάς μια ευρεία γκάμα στυλ, ειδών, χρωμάτων και υλικών, αφού φιλοσοφία μας είναι ότι κάθε ναργιλές είναι τόσο ξεχωριστός όσο και οι πελάτες μας!

Το κατάστημά μας διαθέτει ναργιλέδες των πιο διάσημων και αξιόπιστων μαρκών στην αγορά, καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτούς: αξεσουάρ ναργιλέδων, βάσεις, μπολ ναργιλέ, θερμάστρες για Ναργιλέ και μαρκούτσια.

Προσφέρουμε ακόμα τα καλύτερα κάρβουνα Ναργιλέ και εξαιρετικής ποιότητας καπνό με ισορροπημένες γεύσεις για όλα τα γούστα. Φυσικά, δεν αφήνουμε παραπονεμένους τους μη λάτρεις του καπνού, αλλά πιστούς φαν του ναργιλέ, διαθέτοντας και ποικιλία φανταστικών γεύσεων χωρίς νικοτίνη.

Δεν περιοριζόμαστε μόνο στην Ελλάδα. Στέλνουμε τα προϊόντα μας σε όλες τις γωνιές του κόσμου δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους οπαδούς του ναργιλέ να μοιραστούν το πάθος τους μαζί μας.

Η δέσμευσή μας

Δεν συμβιβαζόμαστε και δεν είμαστε άλλο ένα κατάστημα Ναργιλέδων. Προσφέρουμε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας και άριστης κατασκευής που χρησιμοποιούμε και εμείς οι ίδιοι, και αναζητούμε πάντα νέους Ναργιλέδες με καινοτόμο σχεδιασμό και βέλτιστη λειτουργικότητα που θα απογειώσουν την εμπειρία των πελατών μας.

Βασική δέσμευσή μας είναι να σας παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η βέλτιστη εξυπηρέτηση και η διαρκής υποστήριξη των πελατών μας από έμπειρο προσωπικό αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα της εταιρείας μας.

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να σας χαρίσουμε μια νέα ευχάριστη εμπειρία ψηφιακών αγορών, δημιουργώντας ένα εύχρηστο και αξιόπιστο διαδικτυακό κατάστημα Ναργιλέδων που διαθέτει ποικιλία προσεκτικά επιλεγμένων και εύχρηστων αξεσουάρ Ναργιλέ, καθιστώντας την εμπειρία του χρήστη πλουσιότερη και, πάνω από όλα, ασφαλέστερη.

Visit us

Διεύθυνση

Λεωφόρος Σουνίου 51, ΤΚ 19003, Μαρκόπουλο Αττικής, Ελλάδα

Contact

+30 6979 982450  info@hookaheshop.com